site-uri de prezentare

magazine online & b2b

bloguri

galerii media

servicii

site prezentare

Realizez site-uri ce se văd fain pe orice mărime de ecran și browser. Având în vedere că mi-e lene să scriu, codul va fi minimal. Astfel site-ul se va încărca rapid chiar și pe cele mai lente rețele.

magazin online

Te ajut să pui la vânzare ce produse sau servicii dorești. Pot crea inclusiv platforme B2B legate prin API pentru curieri, feed-uri cu stocuri sau scripturi de marketing. Hai să vindem tot!

optimizare seo

Prin ceva proceduri plictisitoare și migăloase, site-ul tău o să apară mai ușor pe motoare de căutare (precum Google). Clienții dau de tine și ZBANG! Vin banii și îmi faci cinste!

mentenanță

Mă asigur că server-ul nu ia foc, că nu te atacă rușii și că nu apar reclame cu mărire de penis. Toate paginile și scripturile vor fi tratate regește.

imagine

Ești în pană de idei? Ești anti-talent? Dă-i pace. Îți fac eu logo, slogan, antete și ce mai trebuie. Dacă nu îți place ce am făcut, aia e! Uite aici chestii faine.

promo și marketing

Pot face clipuri video, bannere animate sau statice pentru ca site-ul tău să primească accesări de pe rețelele de socializare. Am și haștag-uri pe stoc.

contact

Voineagu Traian Mircea P.F.A.

CIF: 40835272

Nr. R.C.: F6/85/2019

Împăratul Traian #46

420145, Bistrița, România