concerte

evenimente

lansări de produse

acțiuni de voluntariat

ieșiri în natură

portofoliu

Editez clipuri video de orice tip, complexitate și durată, pentru toate buzunarele. În 5 ani am strâns în portofoliu peste 150 de clipuri video incluzând: acțiuni de voluntariat și evenimente sociale, prezentare de trasee montane, prezentare de produse, concerte live, prestații teatrale și tutoriale video. Iată câteva:

  • toate
  • sport
  • evenimente
  • produse
  • artiști
  • voluntariat

servicii

pre-montaj

Îmi trimiți materialul brut și eu le organizez. Facem împreună un scenariu conform căruia voi așeza clipurile în proiect. Vei primi proiectul în Adobe Premiere.

montaj

Preiau materialul, ne hotărâm asupra unui scenariu sau mă lași să îmi fac de cap. După câteva zile vei primi proiectul original și un export care te va lăsa mască!

mix audio

Degeaba ai filmat în 4k sau cu gimbal dacă sună ca o cizmă. Lasă-mă să curăț și să ajustez un pic frecvențele din clip. Concert Pavarotti fac din el. Mai multe detalii aici.

coloană sonoră

Un clip fain trebuie să aibe muzică pe măsură. Îți aleg cele mai potrivite piese, le mixez și le sincronizez. Am și ceva pile la câteva trupe românești. Îți compun ceva dedicat.

corecție de culoare

Îți aduc un plus de culoare și detalii în clipuri. Verdele e mai verde, fetele sunt mai frumoase și mașinile mai lucioase, în limita bunului simț.

publicare

Clipul final va fi exportat în rezoluția și calitatea pe care o dorești. Fie că îl pui pe Youtube sau PornHub, fie că îl proiectezi pe blocul de vis-a-vis, formatul fișierului va fi pe măsură.

contact

Voineagu Traian Mircea P.F.A.

CIF: 40835272

Nr. R.C.: F6/85/2019

Împăratul Traian #46

420145, Bistrița, România