ieșiri pe munte

cursuri de pedalat

suport tehnic

concursuri

portofoliu

De mic mi-a plăcut să pedalez. Am schimbat mai multe biciclete decât șosete. Mă fascinează cum o invenție cu doar două roți te poate duce în cele mai faine și aventuroase locuri. M-am alăturat Asociației România pe Bicicletă și împreună organizăm ture prin munții. Iată câteva din locurile noastre preferate:

  • toți munții
  • bârgău
  • călimani
  • ceahlău
  • hășmaș
  • piatra craiului
  • rodnei

servicii

aventură organizată de îndurat

Mergem să facem enduro. Adică te punem să urci cu bicicleta în cârcă nenumărate ore, facem o pauză de 10 minute apoi coborâm în juma de ceas. Apoi vei povesti într-una prietenilor și dușmanilor ce fain a fost!

aventură organizată de dat

Ne vom delecta doar cu ture la vale. Vom urca doar cu gondolă, scaun, mașină, bus, elicopter, barcă sau măgar și vom bea bere. Va trebui să ne faci cinste la toți cu urcări. Așa zice tradiția...

cursuri de pedalat

Te învățăm să te dai cum trebuie, pe unde trebuie și cu cine trebuie. Ca bonus, îți vom arăta și cum se cade. Bineînțeles, totul se filmează și se pune pe net. Notă: hater-eala este inclusă în pachet.

consultanță achiziții

Te ajutăm să răspunzi la întrebări precum: De care bicicletă să iau și de unde? Care e diferența între bicicletă și bike? Ce frâne nu-mi trebuie? Ce e aia torque caps? Pe care plămân să îl vând?

suport tehnic

Vii cu bicicleta la noi dacă bate sau troncăne. Te sunăm în miezul nopții să te anunțăm de revizii. Venim cu tine la concursuri, aducem scule și fete. Tu doar te concentrezi să îi dai cacao!

amenajări trasee și concursuri

Strângem oameni, dăm cu grebla și lopata. Mutăm, marcăm și apoi testăm noul traseu. Pentru concursuri ne ocupăm de tot ce e nevoie pentru organizare: de la voluntari la cronometrare și chiar galerie.

contact

Voineagu Traian Mircea P.F.A.

CIF: 40835272

Nr. R.C.: F6/85/2019

Împăratul Traian #46

420145, Bistrița, România