tehnoredactare reviste

tehnoredactare cărți

ediții anastatice

editare foto

design online & print

servicii

realizare cărți

Îmi trimiți textul scris de mână, cu piciorul, la mașină sau pe calculator. Eu îl prelucrez împreună cu ceva fotografii și elemente grafice și apoi îți fac o machetă. Nu contează numărul de pagini.

realizare reviste

O revistă denotă seriozitate. Trebuie să ai propria ta revistă. Nu contează cu ce, dar să fie. Strângi materiale, eu le editez și le așez în pagină. Apoi putem face câte o revistă în fiecare lună.

ediții anastatice

Știi cărțile alea vechi pline de pete și muci? Nu vrei să te bucuri de ele ca și atunci când au fost noi? Dă-le încoace, le scanez, le editez și le printez - pagină cu pagină, identic și la fel.

design de print & online

Concep afișe, bannere, stickere, mape și așa mai departe. Le faci cadou cui dorești. Totodată te pot ajuta cu elemente vizuale pentru campanii de marketing online, așa, să vină like-urile cu găleata.

fotografie & editare

Editez poze de toate felurile și mărimile. Îmi zici care e destinația lor finală și le dau export la rezoluția care trebuie. Vin și fac și poze la nevoie, dar să nu fie nuntă. Acolo e musai să dansez.

printare și expediere

Colaborez cu tipografii din București, Constanța, Bistrița, Arad, Cluj și Brașov. Ei le printează, taie, capsează. Apoi mă asigur că un curier vine peste tine în baie, acasă sau pe birou.

contact

Voineagu Traian Mircea P.F.A.

CIF: 40835272

Nr. R.C.: F6/85/2019

Împăratul Traian #46

420145, Bistrița, România