deejay

mix live & studio

podcasturi & radio

masterizare

efecte speciale

portofoliu

Iubesc muzica și sunetul! De mic am studiat teoria muzicii clasice, ba chiar știu să cânt la pian. De prin 2008 am început să lucrez serios. Am făcut cursuri pentru mixaj de voci și instrumente live. Pot construi studiouri de înregistrări de la zero. Am comercializat echipamente profesionale de sunet. Și am mai pus și muzică pe la radio și festivaluri. Iată câte ceva dedicat urechilor:

  • toate
  • dj podcast
  • dj live
  • trupă
  • studio
  • outdoor

servicii

deejay

Toată lumea dansează ca și când ar fi lavă pe jos! Mixurile mele vioi sunt făcute pe loc, cu muzică aleasă pe sprânceană. În afară de nunți, pun muzică aproape oriunde, chiar și în aprozar.

editare audio

Fie că e vorba de muzică, sunete sau dialog, le tai un pic din perciuni și le aranjez cum trebuie. Rezultatul final se va auzi bine în studio sau în difuzoarele telefoanelor.

mix audio live

Vin la concertul tău și îți fac trupa să sune precum Queen. Ba mai mult, mergeți acasă și cu o înregistrare faină ca pe CD. Tragem și multi-track dacă trebuie.

mix & master audio

Ai tras ceva în studio și nu sună chiar cum ți-ai dorit? Dă-mi proiectul Cubase sau Ableton și se rezolvă. Îți masterizez coloana sonoră să ajungă unde trebuie și să sune bine, fie că e pe net, la radio sau TV.

producție muzicală

Compunem piese și albume. Scriem partituri, cântăm, mâncăm, înregistrăm și mixăm. Nu contează dacă e vorba de boomtzi-boomtzi sau ceva orchestral. Știu să dau din mouse și tastatură în Cubase și Ableton.

sfaturi achiziție echipamente

Piața e plină de boxe, microfoane, controllere și instrumente. Te ajut să cumperi ce îți trebuie. Apoi ai să faci doar ce-ți place. Te ajut să îți construiești și primul tău studio acasă în debara.

contact

Voineagu Traian Mircea P.F.A.

CIF: 40835272

Nr. R.C.: F6/85/2019

Împăratul Traian #46

420145, Bistrița, România